O nama | Apartmani Pax Herceg Novi

Apartmani Pax Herceg Novi Properti su renovirani 2015. godine. Od tada smo domaćini brojnim putnicima koji se odluče da posjete Herceg Novi i okolinu. Herceg Novi i Apartmani Pax mogli bi biti najpovoljnija destinacija za turiste koji putuju sa manjim budžetom, jer cijene smještaja i cijene na licu mjesta nisu tako visoke. Crna Gora je mala mediteranska zemlja sa puno prirodnih ljepota. Uz svakodnevne ture (autobuske ili automobilske), u mogućnosti ste da istražite cijelu prelijepu Crnu Goru.

Herceg Novi se nalazi na ulazu u jedan od najljepših zaliva na svijetu, Bokokotorski (ili Bokokotorski). Možete se voziti po zalivu ili rezervisati obilazak brodom da biste istražili ovo prirodno blago. Bokokotorski zaliv je na 1 sat vožnje od apartmana Pax i Herceg Novog.

Pored Crne Gore, Apartmani Pax i Herceg Novi su veoma blizu još dve zemlje (Hrvatska i Bosna i Hercegovina). Za manje od 1 sat vožnje od apartmana Pax, možete posjetiti Dubrovnik, nevjerovatnu hrvatsku turističku destinaciju, ili Trebinje - rastuće turističko mjesto u Hercegovini.

Tri puta zaredom, u roku od tri godine (2017., 2018. i 2019.) Herceg Novi se našao među najpopularnijim turističkim destinacijama magazina Forbes:

The 27 Best Budget Travel Destinations For 2018
The 18 Best Budget Travel Destinations For 2019
The 21 Best Budget Travel Destinations For 2020

Takođe, Herceg Novi je predstavljen u mnogim poznatim turističkim časopisima i novinama:​​​​​​​
The Huffington Post: 12 Reasons Why You Should Include Herceg Novi, Montenegro In Your Travel Bucketlist